Sunday, December 5, 2010

JayBee

DAY:JUMAAT
TIME: 0200Z
DATE: 3/12/2010
VENUE: JOHOR BAHARU
RAKAN: ADAM,ZUL,ZAX,BENJO,SHAH,KODOT

Haha. trip! mane.? jb. Tidak ku sangka kwn den, zaid abd razak sudah bertunang. aku bler lg.? calon ade.? ade dah kot. tunggu die hbs degree la. baru lah besh. die keje, aku dok umah. mkn duit die. haha. :p aktiviti2 di jb. fuhhh. mantap!. Malam 1st. g check in hotel, smpai otel tidur dulu puas2. malam bgn terus sumer macam kemaruk. Mula2 kami g mkn di setulang. pastu g the zone. shoping moping sumer then otw nak g parking keta, ade la minah2 mcm agak hot jugak la, lambai2 kteorng, apa lg. memandangkan besok zax nak bertunang, zul plak yg bwk kete, kejarlah minah2 tu. last kami sangkut kat jem. Babi! Tapi takpe, buat relek sudey. Pastu shoot g diva, karoke. amek kau, lepas tu sora sumer mcm haram. haha. weh, tak larat nak cter, gmbr2 tengok dah la. tata














 

0 comments:

Post a Comment